Fietsen

Met veel trots werken wij met de mooie fietsen van VanMoof. Elke VanMoof wordt door vakkundige lassers met de hand  gemaakt van aluminium 606 waarna deze wordt geanodiseerd om het frame extra sterk te maken en met gemak is opgewassen tegen de stadse invloeden. De filosofie van VANMOOF is om een fiets te ontwikkelen die weinig onderhoudt behoeft en waar niet van alles op of aan zit wat gemakkelijk stuk gaat wat het comfort en rijgemak vergroot. Deze mooie filosofie sluit direct aan op onze gevoelens bij fietsverhuur in een grote stad! De fietsen van VanMoof dragen direct bij aan het comfort en het ervaren van Hospitality, ook onderweg.

VanMoof F model

Een comfortabele fiets met een kickback brake en is voorzien van geheel geïntegreerde Led verlichting voor & achter voorzien door de voornaafdynamo. dit geheel is uiteraard compleet afgewerkt met power reserve zodat het licht nog even blijft branden tijdens het wachten bij het stoplicht. Het toevoegen van een extra handrem is mogelijk.

VanMoof B model

Een comfortabele en sportieve fiets voorzien van schijfremmen voor en achter, sturmey archer 3 speed versnellingen voor comfortabel fietsen op de langere afstanden maar ook door bijvoorbeeld de Amsterdamse binnenstad met zijn alom bekende bruggetjes. Uiteraard is ook dit model is voorzien van geheel geïntegreerde Led verlichting voor & achter opgewekt door de voornaafdynamo met power reserve zodat het licht nog even blijft branden tijdens het wachten bij het stoplicht.

VanMoof Q model

Ons meest nieuwe model en is zeer onderscheidend van andere fietsmerken. Een uiterst comfortabele fiets geschikt voor jong en oud met een lage instap, kickback brake, voorzien van SRAM 3 speed versnellingen en is voorzien van geheel geïntegreerde Led verlichting voor & achter voorzien door de voornaafdynamo. Dit geheel is uiteraard compleet afgewerkt met power reserve zodat het licht aan blijft bij stilstand. Het toevoegen van een extra handrem is mogelijk.